Bij ons ben je aan het juiste adres

Na een kop koffie met Twentse krentenwegge gaan we een mooie tocht maken met de huifkar en oldtimer trekker. Aansluitend genieten van een lekkere BBQ of Buffet

Na een kop koffie met Twentse krentenwegge gaan we handboogschieten. We spelen meerdere ronden en strijden om de titel Schutterkoning!
Aansluitend genieten van een lekkere BBQ of Buffet.

Na een heerlijke kop koffie met Echte Twentse krentenwegge vertrekken we per huifkar met oldtimer tractor door het mooie twentsche coulissenlandschap.
Onderweg leggen we aan bij een authentiek Duits restaurant waar we gaan schieten met een Karabijn. Vervolgens rijden we retour naar Heintje om te genieten van een BBQ of Buffet.

De start van deze tocht is bie Heintje. We beginnen op het prachtige terras met een kop koffie met Twentse krentenwegge. Er volgt een korte kennismaking waarna we vervolgens naar de weide gaan voor de uitleg over de trekkers en het oefenen.
De route voert ons door het buurtschap Nutter, om daarna via verschillende zandwegen over de Hezeberg richtig Vasse te rijden. Via het Streu rijden we door het bosrijke grensgebied langs het Springendal over prachtig gelegen zandwegen terug richting Oud Ootmarsum.
– Duur: 2 uur
– Lengte: 9 km
– Inclusief uitleg en proefrit
– Inclusief koffie en krentenwegge
Dit arrangement is uit te breiden met een lunch, diner, buffet of BBQ.

Dit arrangement is het unieke personeelsfeest. Samen met Trekkerrit Twente hebben we hier een prachtig programma voor opgesteld. Dit kunnen we doen voor groepen van 15 tot 90 personen. Jullie worden ontvangen bie Heintje met koffie en krentenwegge. We gaan de groep opdelen (bij aantal groter dan 15 personen) in verschillende groepen. Elke groep gaat vervolgens beginnen met een activiteit. Daar hoort vanzelfsprekend trekker rijden bij, samen met boog schieten en een schilderclinic.
De duur van elke activiteit is 1 uur, zodat na 3 uur iedereen weer samenkomt bie Heintje op het overdekte terras. Hier kan dan begonnen worden met een heerlijke uitgebreide BBQ of Buffet waarna het feest met een DJ door kan gaan tot de kleine uurtjes. Het aantal activiteiten en de duur daarvan is afhankelijk van het aantal deelnemers. Kosten bij 7-15 personen € 85,00 p.p. Bij 16-30 personen € 75,00 p.p. Bij 30-90 personen € 65,00 p.p. Prijzen zijn exclusief consumpties en ex BTW.

Dit arrangement kunnen we met veel verschillende activiteiten aanbieden. Van een klootschiet clinic, ringsteken tot een bezoek aan de buffelfarm, van een whiskey proeverij tot een stadswandeling in Ootmarsum. Neem voor specifieke wensen gerust contact met ons op.