Bij ons ben je aan het juiste adres

Ons sfeervolle restaurant leent zich uitstekend voor een onvergetelijk feest. Van verjaardagsfeest tot bruiloft en van buurtfeest tot personeelsfeest we bieden graag de helpende hand. Voor groepen van tien tot honderdvijftig personen hebben wij mogelijkheden en arrangementen. Wij verzorgen koude- en warme buffetten, compleet verzorgde barbecues, lunches of een borreltafel. Bovendien kunnen de kinderen zich tijdens het feest uitleven in onze speeltuin.Tevens beschikken we over een alternatieve locatie die uitermate geschikt is voor buurt- en familiedagen. Wij nodigen je van harte uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om de diverse mogelijkheden door te nemen. Maak vooral van de website gebruik om alle mogelijkheden alvast te bekijken. 

Om jouw feest tot in de puntjes te verzorgen, zullen wij ook je activiteiten organiseren. Denk daarbij aan verschillende excursies, solex- of tuktuktouren, trekkerritten, en nog veel meer! Klik hier om alle activiteiten te bekijken of neem contact met ons op. Alles is mogelijk.

Om jouw feest helemaal compleet te maken bieden wij ook diverse mogelijkheden op gebied van lekker eten. We verzorgen daarbij jouw warm of koude buffet, geheel naar jouw wens samen te stellen, of een compleet verzorgde barbecue met een varken aan het spit. Wens je liever een feestavond georganiseerd met diverse hapjes, dan is dit voor oons ook geen probleem. Wij bezorgen ook op locatie, incl. borden en bestek. Naderhand halen we het buffet weer op, afwassen is niet nodig! Klik hier om al onze buffetten te bekijken.

Ben je op zoek naar een dagprogramma? Wij bieden diverse arrangementen voor diverse groepen. Ideaal voor bijvoorbeeld je buurt- of personeelsfeest!
Boek een huifkartocht of een trekkerrit en sluit af met een lekkere barbecue. Klik hier om al onze arrangementen te bekijken.